گروه وکلای رسمی و ثبت شده مهاجرت استرالیا؛ تو-اوشنیا
تازه های مهاجرت به استرالیا
طبق آخرین اعلامیه اداره مهاجرت استرالیا مشاغل زیر به حد نصاب خود رسیده و تا جولای ۲۰۱۷ دعوتنامه ای‌ برای باز کردن پرونده مهاجرت برای این رشته‌ها صادر نخواهد شد.    263111 Computer Network and Systems Engineer 263112 Network Administrator 263113 Network Analyst 233911 Aeronautical Engineer 233912 Agricultural Engineer 233913 Biomedical Engineer 233914 Engineering Technologist 233915 Environmental Engineer 233916 Naval Architect 233999 Engineering Professionals nec  شایان ذکر است که همچنان متقاضیان میتوانند پرونده اسسمنت خود را باز کرده و  ...
ادارهٔ مهاجرت استرالیا آخرین گزارش ارسال دعوتنامه مهاجرت از طریق مهارت را در وبسایت خود منتشر کرده است. اکثر دعوتنامه ویزای ۱۸۹ بر اساس ۶۰ امتیاز ارسال شده است. البته رشته‌های"تناسبی" از این قاعده مستثنی میباشند. رشته‌های تناسبی رشته‌های هستند که بدلیل تعداد بالای متقاضی و از طرفی‌ ظرفیت کم، تنها تعداد محدودی دعوتنامه در هر ماه دریافت میکنند که این دعوتنامه‌ها عموما برای متقاضیانی که  ...
ادارهٔ مهاجرت استرالیا آخرین گزارش ارسال دعوتنامه مهاجرت از طریق مهارت را در وبسایت خود منتشر کرده است. بر اساس این گزارش در تاریخ ۲۱ دسامبر ۲۰۱۶ تعداد ۱۸۵۹ دعوتنامه برای ویزا ۱۸۹ صادر شده است که در مقایسه با تعداد دعوتنامه تاریخ ۷ دسامبر به میزان ۶۰۶ عدد بیشتر می‌باشد.   اکثر دعوتنامه ویزای ۱۸۹ بر اساس ۶۰ امتیاز ارسال شده است. البته رشته‌های"تناسبی" از این قاعده مستثنی میباشند. رشته‌های تناسبی رشته‌های  ...
طبق آخرین اعلامیه ادارهٔ آموزش و پرورش استرالیا، احتمالا ۵۲ رشته از لیست مشاغل مهاجرت حذف خواهند شد. ادارهٔ آموزش و پرورش استرالیا، هر سال لیست مشاغل مورد نیاز مهاجرت را بازبینی کرده و بر اساس وضعیت بازارِ کار پیشنهادات خود را به اداره مهاجرت اعلام می‌کند.   در لیست پیشنهادی برای سال آینده رشته‌های زیر حذف شده اند : اکثر رشته‌های مهندسی‌ حسابداری و حسابرسی آشپزی علوم آزمایشگاهی اکثر رشته پزشکی‌ رشته‌های  ...
ادارهٔ مهاجرت استرالیا قصد دارد از جولای ۲۰۱۷ ویزای جدیدی برای والدین افراد مقیم استرالیا ارائه کند.   این ویزا یک ویزای موقت ۵ ساله می‌باشد که همانند ویزای توریستی شخص متقاضی حتما باید بیمه درمانی از استرالیا به همراه داشته باشد. همچنین حتما باید حداقل یکی‌ از فرزندان متقاضی در استرالیا اقامت دائم و یا شهروندی داشته باشد.   بر خلاف ویزای توریستی ، والدینی که با این ویزا به استرالیا وارد میشوند، احتیاجی به گذراندن ۶ ماه از هر ۱۸ ماه در خارج  ...
تنها ۱۰ روز بعداز اعلام لیست اسپانسرشیپ ایالت کانبرا(ACT) استرالیا، این ایالت اعلام کرد که این لیست برای متقاضیان خارج از استرالیا تا سال ۲۰۱۷ بسته خواهد بود.   متقاضیان اسپانسرشیپ در داخل استرالیا همچنان میتوانند پرونده خود را برای بررسی به این ایالت ارسال کنند.   این قانون شامل پرونده‌های در جریان این ایالت نخواهد شد.   لطفا برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. ...

مهاجرت استرالیا,اقامت استرالیا,اقامت دائم استرالیا, تحصیل در استرالیا, ویزای استرالیا,دانشگاه استرالیا,کار در استرالیا,