گروه وکلای رسمی و ثبت شده مهاجرت استرالیا؛ تو-اوشنیا

مهاجرت به استرالیا › مهاجرت از طریق ویزای تجاری و سرمایه گذاری 

مهاجرت از طریق ویزای تجاری و سرمایه گذاری

ویزای تجاری و سرمایه گذاری برای افرادی کاربرد دارد که صاحب تجارت بوده و یا دارای توانایی سرمایه گذاری قابل توجه ای  میباشند و تمایل دارند که کسب و کاری را در استرالیا ایجاد کرده و یا سرمایه گذاری چشمگیری در خرید سهام شرکت ها در ایالت ها و یا مناطق خاص انجام دهند.
 
تمام متقاضیان ویزای تجاری و سرمایه گذاری باید در ابتدا برای ویزای موقت تجاری و سرمایه گذاری اقدام کنند.
 
این افراد پس از راه اندازی تجارت موفق و یا حفظ سرمایۀ خود در استرالیا برای مدت دو تا چهار سال، می توانند برای دریافت ویزای دائم کسب و کار اقدام کنند.
 

متقاضیان ویزای تجاری می‌بایست حد اکثر ۵۵ سال سنّ و سرمایه ای معادل ۸۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا داشته باشند. این اشخاص همچنین باید مالک و یا سهام دار اصلی‌ یک تجارت با گردش مالی معادل ۵۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا باشند.


متقاضیان ویزای سرمایه‌گذاری می‌بایست حد اکثر ۵۵ سال سنّ و سرمایه ای معادل ۲،۲۵۰،۰۰۰ دلار استرالیا داشته باشند. برای این اشخاص داشتن سابقۀ سرمایه گذاری موفق نیز الزامیست.

فرم درخواست
لطفا برای مشاوره خرید و کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل نمایید.
نام محصول:
نام و نام‌خانوادگی:
پست الکترونیک:
تلفن:
توضیحات:
 
         __             
        / _|            
  __ _ | |_  ___   __ _ 
 / _` ||  _|/ __| / _` |
| (_| || |  \__ \| (_| |
 \__,_||_|  |___/ \__,_|
                        
                        
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.