گروه وکلای مهاجرت استرالیا و نیوزیلند؛ تو-اوشنیا

انواع ویزای مهاجرتی ›  ویزاهای استرالیا › مهاجرت از طریق ویزای موقت 

مهاجرت از طریق ویزای موقت

ویزای کار، ویزای شماره ۴۵۷
این ویزا امکان اقامت طولانی از سه ماه تا چهار سال را برای افرادی ایجاد می کند که قصد ایجاد کسب و کار یا استخدام در استرالیا دارند.

ویزای کار سه مرحله ذیل را در بر می گیرد:
تائید کارفرما به عنوان حامی کسب و کار با شرایط استاندارد،
تاییدِ سمت کاری پیشنهاد شده ،
تقاضای ویزای شماره ۴۵۷
 
فرم درخواست
لطفا برای مشاوره خرید و کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل نمایید.
             __  _____ 
            / _||  _  |
 ___  _ __ | |_ | |_| |
/ __|| '__||  _|\____ |
\__ \| |   | |  .___/ /
|___/|_|   |_|  \____/ 
                       
                       
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.