مهاجرت به استرالیا › مهاجرت از طریق ویزای موقت 

مهاجرت از طریق ویزای موقت

ویزای بازدید فردی که شغل آزاد دارد و از نظر مالی حمایت می شود (اقامت کوتاه)، ویزای شماره ۴۵۹
این ویزا به بازدید کننده ای که شغل آزاد دارد و توسط یک حامی مالیِ تأیید شده در استرالیا پشتیبانی می­شود اجازه می دهد تا حداکثر به مدت سه ماه از استرالیا بازدید کند. این ویزا فعالیت های مرتبط با شغل آزاد شرکت در کنفرانس، مذاکره و یا سفر تحقیقی در مورد کسب و کار مورد نظر را دربر می گیرد.


ویزای کار، ویزای شماره ۴۵۷
این ویزا امکان اقامت طولانی از سه ماه تا چهار سال را برای افرادی ایجاد می کند که قصد ایجاد کسب و کار یا استخدام در استرالیا دارند.

ویزای کار سه مرحله ذیل را در بر می گیرد:
تائید کارفرما به عنوان حامی کسب و کار با شرایط استاندارد،
تاییدِ سمت کاری پیشنهاد شده ،
تقاضای ویزای شماره ۴۵۷
 
فرم درخواست
لطفا برای مشاوره خرید و کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل نمایید.
نام محصول:
نام و نام‌خانوادگی:
پست الکترونیک:
تلفن:
توضیحات:
 
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.