گروه وکلای مهاجرت استرالیا؛ تو-اوشنیا

مهاجرت از طریق مهارت

سلام با توجه به اینکه بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی هستم و زبان انگلیسی در حد متوسط و‌چند سالی سابقه کار و بیمه میخواستم بپرسم آیا شرایطی برا مهاجرت از آن طریق دارم.ممنون
نویسنده امین
۱۳۹۶/۴/۱۰




دیدگاه مخاطبان
ADMIN
۱۳۹۶/۰۴/۱۰
با سلام لطف کنید و بفرمایید که لیسانس شما چی بوده و لیسانس و فوق شما هرکدام از کدام دانشگاه بودند.
سابقه کاری شما هم در صورتی که بعد از دریافت مدرک تحصیلی شما باشد قابل قبول می باشد.
زبان مورد نیاز برای مهاجرت هم به صورت اجباری آیلتس 6 (همه موارد بالای شش) می باشد و درصورتی که برای امتیاز مورد استفاده قرار بگیرد باید حداقل 7 باشد.
با تشکر
ثبت دیدگاه
لطفا برای درج دیدگاه خود فرم زیر را تکمیل نمایید.
نام:*
پست الکترونیک:
تلفن همراه:
متن دیدگاه:*
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.

ثبت دیدگاه
لطفا برای درج دیدگاه خود فرم زیر را تکمیل نمایید.



نام: *
پست الکترونیک:
تلفن همراه:
متن دیدگاه:*
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.
بازگشت به مهاجرت از طریق مهارت و تخصص