مهاجرت از طریق ویزای تجاری و سرمایه گذاری

ویزای تجاری و سرمایه گذاری برای افرادی کاربرد دارد که صاحب تجارت بوده و یا دارای توانایی سرمایه گذاری قابل توجه ای  میباشند و تمایل دارند که کسب و کاری را در استرالیا ایجاد کرده و یا سرمایه گذاری چشمگیری در خرید سهام شرکت ها در ایالت ها و یا مناطق خاص انجام دهند. روش های کاملا قانونی در رابطه با مهاجرت از طریق ویزای تجاری و سرمایه گذاری گروه وکلای مهاجرتی تو-اوشنیا (وکیل رسمی مهاجرت استرالیا و نیوزیلند) به شرح زیر است، همچنین میتوانید در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
 
تمام متقاضیان ویزای تجاری و سرمایه گذاری باید در ابتدا برای ویزای موقت تجاری و سرمایه گذاری اقدام کنند.
 
این افراد پس از راه اندازی تجارت موفق و یا حفظ سرمایۀ خود در استرالیا برای مدت دو تا چهار سال، می توانند برای دریافت ویزای دائم کسب و کار اقدام کنند.
 
متقاضیان ویزای تجاری می‌بایست حد اکثر ۵۵ سال سنّ و سرمایه ای معادل ۸۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا داشته باشند. این اشخاص همچنین باید مالک و یا سهام دار اصلی‌ یک تجارت با گردش مالی معادل ۵۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا باشند.

متقاضیان ویزای سرمایه‌گذاری می‌بایست حد اکثر ۵۵ سال سنّ و سرمایه ای معادل ۲،۲۵۰،۰۰۰ دلار استرالیا داشته باشند. برای این اشخاص داشتن سابقۀ سرمایه گذاری موفق نیز الزامیست.
فرم درخواست
لطفا برای مشاوره خرید و کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل نمایید.
کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد فرمایید.