مهاجرت از طریق ویزای موقت

 ویزای کار، ویزای شماره TSS امکان اقامت طولانی از سه ماه تا چهار سال را برای افرادی ایجاد می کند که قصد ایجاد کسب و کار یا استخدام در استرالیا دارند. این ویزا به بازدید کننده ای که شغل آزاد دارد و توسط یک حامی مالیِ تأیید شده در استرالیا پشتیبانی می­شود اجازه می دهد تا حداکثر به مدت سه ماه از استرالیا بازدید کند. روش های کاملا قانونی در رابطه با مهاجرت از طریق ویزای موقت و کوتاه مدت گروه وکلای مهاجرتی تو-اوشنیا (وکیل رسمی مهاجرت استرالیا و نیوزیلند) به شرح زیر است، همچنین میتوانید در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

ویزای کار سه مرحله ذیل را در بر می گیرد:
تائید کارفرما به عنوان حامی کسب و کار با شرایط استاندارد،
تاییدِ سمت کاری پیشنهاد شده ،
تقاضای ویزای شماره TSS
درصورتی که ویزای TSS بر اساس یکی از مشاغل موجود در لیست MLTSSL دریافت شده باشد امکان اقدام برای دریافت PR وجود خواهد داشت. اما درصورتی که این ویزا بر اساس یکی از مشاغل موجود در لیست STSOL دریافت گردد، این ویزا دوساله خواهد بود و تبدیل به اقامت دائم PR نخواهد گردید.
 
فرم درخواست
لطفا برای مشاوره خرید و کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل نمایید.
کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد فرمایید.