گروه وکلای مهاجرت استرالیا و نیوزیلند؛ تو-اوشنیا

مهاجرت نیوزیلند 

اگر میخواهید بدانید آیا شما امکان مهاجرت به نیوزیلند را دارید یا خیر باید به سوالات زیر پاسخ دهید:
    1- آیا سن شما بین 20 تا 55 سال می باشد؟
    2- آیا تحصیلات دانشگاهی دارید؟ 
    3- سابقه کاری شما چند سال است؟ 
    4- همسر شما در چه رشته ای تحصیل کرده است؟
    5- سابقه کاری همسرتان چند سال است؟  

در چه زمانی قادر هستید تا سطح زبان انگلیسی خود را به سطح نمره شش ونیم در آزمون آیلتس آکادمیک برسانید؟ 
شما بر اساس پاسخ هرکدام از سوالات، امتیاز مشخصی را به خود اختصاص خواهید داد. طبق قوانین مهاجرت نیوزیلند که از ابتدای آگوست سال 2017 لازم الاجرا شده اند، هر متقاضی برای موفقیت در فرآیند مهاجرت از طریق تخصص، نیاز به حداقل 160 امتیاز دارد. 
اکنون وقت آن رسیده که با دقت بیشتری به پاسخ پاسخ ها نگاه کنیم و بر اساس قوانین و امتیازات هر بخش، امتیاز کلی خود را محاسبه نماییم. 

امتیاز سن:   
  • برای افراد 20 تا 39 سال تمام 30 امتیاز    
  • برای افراد 40 تا 44 سال تمام 20 امتیاز    
  • برای افراد 45 تا 49 سال تمام 10 امتیاز    
  • برای افراد 50 تا 55 سال تمام 5  امتیاز    

شما در این بخش چند امتیاز گرفتید؟ آن را درخاطر نگه دارید. 

مرحله بعدی محاسبه امتیازات مربوط به تحصیلات و تخصص است. فراموش نکنید برای دریافت امتیاز این بخش مدارک ما باید به تایید مراجع ذی صلاح نیوزیلند برسند. 
 
  • مدرک کارشناسی 50 امتیاز (سطح 7 و 8)
  • کارشناسی ارشد 70 امتیاز (سطح 9)
  • مدرک دکترا 70 امتیاز (سطح 10)

تحصیل در نیوزیلند:
  • کارشناسی حداقل دو سال 10 امتیاز
  • کارشناسی ارشد یک ساله ده امتیاز
  • بالاتر از کارشناسی و بیش از دو سال 15 امتیاز

تا اینجا جمع امتیازات شما به چه عددی رسیده است؟ 

شما بخش بعدی امتیازات خود را باید از طریق سابقه کاری به دست بیاورید. اما توجه به چند نکته در این خصوص ضروری می باشد: 
اول اینکه سابقه کاری باید مرتبط با تحصیلات یا تخصص شما باشد. 
دومین مطلب اینکه این سابقه کاری باید در 10 سال گذشته باشد. 
و آخرین مطلب اینکه امتیاز سابقه کاری برای داخل و خارج از نیوزیلند متفاوت است. 

بر این اساس امتیازات سابقه کاری شما به شرح زیر خواهد بود: 

سوابق کاری خارج از نیوزیلند:
  • دو سال سابقه کاری 10 امتیاز 
  • چهار سال سابقه کاری 20 امتیاز
  • شش سال سابقه کاری 30 امتیاز
  • هشت سال سابقه کاری 40 امتیاز 
  • ده سال سابقه کاری 50 امتیاز

سوابق کاری داخل نیوزیلند:
  • یک سال 10 امتیاز


سوابق کاری در یکی از رشته های مورد نیاز LTSSL
  • بین دو تا پنج سال 10 امتیاز
  • شش سال و بالاتر 15 امتیاز

سه مرحله از شمارش امتیازات گذشته، چند امتیاز دارید؟ 

مرحله چهارم برای دریافت امتیاز مربوط به داشتن تقاضای کار از داخل نیوزیلند می باشد. 
امتیازات داشتن پیشنهاد کاری از شرکتهای نیوزیلند به ترتیب زیر می باشد:
  • داشتن پیشنهاد کار در رشته های بجز از LTSSL:ا 50 امتیاز
  • دارا بودن پیشنهاد کار در یکی از رشته های LTSSL:ا 10 امتیاز اضافه بر امتیاز بالا
  • پیشنهاد کار خارج از محدوده آکلند: 30 امتیاز اضافه بر امتیازات
  • پیشنهاد کار با حقوق 46.98 دلار در ساعت یا بیشتر: 20 امتیاز اضافه تر

مرحله پنجم و آخر بررسی امتیاز همسر می باشد. نکته مهمی که در این زمینه باید به یاد داشته باشید، این است که برای دریافت این امتیاز، همسر شما باید حتما  نمره اورال 6.5 آیلتس آکادمیک را داشته باشد. 
با این شرایط امتیاز مربوز به این بخش به صورت زیر خواهد بود:
  • کارشناسی 10 امتیاز
  • کارشناسی ارشد و دکترا 20 امتیاز

خب مراحل شمارش امتیازات به پایان رسید. با توجه به موارد بالا مجموع امتیازات شما؟؟؟ 

علاوه بر امتیازاتی که در بالا ذکر شد شما باید موارد زیر را نیز در نظر بگیرید: 
    1- نمره آزمون زبان مورد نیاز برای مهاجرت به نیوزیلند نمره اورال 6.5 آیلتس آکادمیک می باشد.
    2- نداشتن هرگونه سوء پیشینه 
    3- دارا بودن سلامت کامل جسمانی