گروه وکلای مهاجرت استرالیا و نیوزیلند؛ تو-اوشنیا

مهاجرت استرالیا 

اگر میخواهید بدانید آیا شما امکان مهاجرت به استرالیا را دارید یا خیر باید به سوالات زیر پاسخ دهید: 
    1- آیا سن شما بین 18 تا 49 سال می باشد؟
    2- آیا تحصیلات دانشگاهی دارید؟ 
    3- آیا شما در رشته خاصی دارای مهارت هستید؟ 
    4- آیا این مهارت را از طریق آموزش در موسسات فنی و حرفه ای بدست آورده اید؟
    5- سابقه کاری شما چند سال است؟ 
    6- همسر شما در چه رشته ای تحصیل کرده است و سابقه کاری او چند سال است؟ 
    7- در چه مدت زمانی قادر هستید تا سطح زبان انگلیسی خود را به سطح نمره شش در آزمون آیلتس برسانید؟ 
 
شما بر اساس پاسخ هرکدام از سوالات، امتیاز مشخصی را به خود اختصاص خواهید داد. طبق قوانین مهاجرت استرالیا که از ابتدای جولای سال 2012 لازم الاجرا شده اند، هر متقاضی برای موفقیت در فرآیند مهاجرت از طریق تخصص، نیاز به حداقل 60 امتیاز دارد.
اکنون وقت آن رسیده که با دقت بیشتری به پاسخ ها نگاه کنیم و بر اساس قوانین و امتیازات هر بخش، امتیاز کلی خود را محاسبه نماییم. 

امتیاز سن:
  • برای افراد ۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز    
  • برای افراد ۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز    
  • برای افراد ۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز    
  • برای افراد ۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز    
  • برای افراد 45 تا 49 سال تمام صفر امتیاز    

شما در این بخش چند امتیاز گرفتید؟ آن را درخاطر نگه دارید. 
 
مرحله بعدی محاسبه امتیازات مربوط به تحصیلات و تخصص است. فراموش نکنید برای دریافت امتیاز این بخش مدارک ما (دانشگاهی یا فنی حرفه ای)  باید به تایید مراجع ذی صلاح استرالیایی برسند و یا اینکه از دانشگاه ها و موسسات فنی و حرفه ای خود استرالیا دریافت شده باشند.
با توجه به این نکته
  • مدرک کاردانی 10 امتیاز
  • مدرک فنی حرفه ای 10 امتیاز
  • مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد 15 امتیاز 
  • مدرک دکترا 20 امتیاز
 
چند نکته مهم در باره مدرک تحصیلی: 
    1- مدارکی که در حد کاردانی و یا دیپلم فنی حرفه ای ارزیابی شوند 10 امتیاز خواهند گرفت. 
    2- مدارکی که در حد کاشناسی ارزیابی شوند از 15 امتیاز برخوردار خواهند شد.
    3- مدارکی که در حد دکترا ارزیابی شوند 20 امتیاز دریافت خواهند کرد.
    4- در صورتی که در استرالیا تحصیل کرده باشید (حداقل به مدت دو سال) 5 امتیاز اضافه به شما تعلق خواهد گرفت. 
    5- در صورتی که در مناطق کم جمعیت استرالیا تحصیل کرده باشید 5 امتیاز دیگر نیز دریافت خواهید نمود. 
 
تا اینجا جمع امتیازات شما به چه عددی رسیده است؟ 
 
شما بخش بعدی امتیازات خود را باید از طریق سابقه کاری به دست بیاورید. اما توجه به چند نکته در این خصوص ضروری می باشد: 
اول اینکه سابقه کاری باید مرتبط با تحصیلات یا تخصص شما باشد. 
دومین مطلب اینکه این سابقه کاری باید در 10 سال گذشته باشد. 
و آخرین مطلب اینکه امتیاز سابقه کاری برای داخل و خارج از استرالیا متفاوت است. 
 
بر این اساس امتیازات سابقه کاری شما به شرح زیر خواهد بود: 
 
سوابق کاری خارج از استرالیا:
  • سه سال سابقه کاری 5 امتیاز 
  • پنج سال سابقه کاری 10 امتیاز
  • هشت سال سابقه کاری و بیشتر 15 امتیاز 
 
سوابق کاری داخل استرالیا:
  • یک سال 5 امتیاز
  • سه سال 10 امتیاز
  • پنج سال 15 امتیاز
  • هشت سال و بالاتر 20 امتیاز
 
سه مرحله از شمارش امتیازات گذشته، چند امتیاز دارید؟ 
مرحله بعدی شمارش امتیازات، مربوط می شود به امتیاز شما از آزمون زبان انگلیسی. آزمون های متعددی برای دریافت امتیاز از این بخش وجود دارد، مانند آزمون آیلتس، آزمون پیرسون، آزمون تافل و... اما به عنوان مبنا ما نمرات و امتیازات آزمون آیلتس را برای شما ارائه خواهیم نمود. شما میتوانید معادل هر کدام از این نمرات را در آزمون های دیگر بدست آورید.
  • حداقل نمره 6 در هر چهار مهارت صفر امتیاز (توجه داشته باشید که نمره شش حداقل نمره مورد نیاز برای مهاجرت و اجباری می باشد) 
  • حداقل نمره 7 در هر چهار مهارت 10 امتیاز
  • حداقل نمره 8 در هر چهار مهارت 20 امتیاز 
برای دریافت نمرات معادل با آزمون آیلتس کلیک کنید. 
 
خب مراحل شمارش امتیازات به پایان رسید. اما نگران نباشید در صورتی که هنوز به امتیاز موردنظر نرسیده ایند چند راه دیگر هم برای دریافت امتیاز وجود دارد. 
 1- آزمون ناتی: این آزمون درواقع آزمون ترجمه متون انگلیسی به زبان فارسی می باشد و درصورت دریافت حدنصاب نمره، میتوانید 5 امتیاز طلایی به امتیازات خود اضافه نمایید.
 2- امتیاز همسر: درصورتی که همسر شما دارای شرایط زیر باشد میتوانید 5 امتیاز طلایی به امتیازات خود اضافه نمایید.
 
  • دریافت تاییدیه تحصیلی برای همسر خود از مراجع ذی صلاح استرالیا
  • آیتلس 6 یا معادل آن در آزمون های دیگر مورد تایید استرالیا
  • سابقه کاری مرتبط با مدرک تحصیلی
 
 3- اسپانسر شیپ ایالتی: شما میتوانید 5 امتیاز طلایی دیگر از طریق استفاده از اسپانسرشیپ ایالتی بدست آورید در صورتی که: 
  • حداقل یک ایالت رشته شما را نیاز داشته باشد
  • این ایالت قبول نماید که شما در آنجا مشغول زندگی شوید.
 
 4- اسپانسرشیپ مناطق کم جمعیت: درصورت موفقیت این راه حل میتواند باعث شود که شما 10 امتیاز طلایی به امتیازات خود اضافه نمایید به شرط آنکه: 
  • حداقل یک ایالت رشته شما را برای شهر های کم جمعیت خود نیاز داشته باشد.
  • این ایالت قبول نماید که شما در آنجا مشغول به زندگی و کار شوید.
 
توجه کنید که موارد شماره 3 و 4 نمیتوانند به صورت همزمان استفاده شوند اما بقیه موارد میتوانند همزمان مورد استفاده قرار گیرند. 
با توجه به موارد بالا مجموع امتیازات شما؟؟؟ 
 
اکنون که امتیاز خود را بدست آورده اید شرح مختصری از مراحل مهاجرت را باهم مرور خواهیم کرد.
  • مشاوره با مشاوران حرفه ای گروه مهاجرت تو اوشنیا و انتخاب روش کار
  • آماده سازی مدارک تحصیلی
  • آماده سازی مدارک کاری
  • ارائه مدارک کاری و تحصیلی به منظور دریافت تاییدیه مدرک تحصیلی و سوابق کاری
  • ارائه درخواست استفاده از اسپانسرشیپ ایالتی (درصورت نیاز) 
  • جمع آوری کلیه مدارک تحصیلی، کاری، اسپانسرشیپ و زبان
  • پر کردن فرم EOI 
  • باز کردن پرونده مهاجرت
  • انجام آزمایشات پزشکی
  • دریافت ویزا 
  • تهیه بلیط یک طرفه به استرالیا، فرودگاه امام خمینی، پرواز و سلام استرالیا