گروه وکلای مهاجرت استرالیا و نیوزیلند؛ تو-اوشنیا

ویزای مهارت 

این نوع ویزا مربوط به آن دسته از متقاضیان مهاجرت می باشد که قصد دارند از تخصص و یا تحصیلات خود برای مهاجرت به استرالیا یا نیوزیلند استفاده نمایند. 

واجدین شرایط این نوع ویزا عموما باید دارای شرایط زیر باشند: 

  1- داشتن سن کمتر از 45 برای استرالیا و 55 برای نیوزیلند
  2- دارا بودن مدرک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر  و یا گذراندن دوره های فنی و حرفه ای در موسسات معتبر فنی در یکی از رشته‌های مورد نیاز استرالیا یا نیوزیلند 
  3- داشتن حداقل سابقه کاری مورد نیاز مرتبط با تحصیلات یا دوره های گذرانده شده 
  4- داشتن مدرک زبان از یکی از مراجع معتبر و مورد تایید ادارات مهاجرت استرالیا و نیوزیلند مانند آیلتس.